واحة الوفاء رتبة العضوه
الاوسمه : عدد المشاركات : 450 علم دولتي : رقم العضويه : 43 مزاجي : نشاط العضوه : دعاء : الشكر : 1 نقاط : 598
| موضوع: ملف رمضاني كامل اكلات رمضانيه بالصور سلطات شوربات مقبلات اطباق رئيسيه لرمضان 2010 الخميس أغسطس 12 2010, 10:53 | |
| نبدا بسم اللهاولا: الشوربات شوربة الفطر بالدجاج وعلى طريقتى[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]المكونات:ملعقتين كبار زبدةبصلة متوسطة الحجم مقطعة مكعبات صغيرة7حبات فطر طازج او علبة فطر صغيرة ممكن تستخدمى المعلب بس الفرش احلى مقطعة جوانج2م كبيرة دقيق نحتاج الى مرقة دجاج حوالى 3اكواب او تستخدمى ماجىكريمة فرش (كريمة خفق)ليمون معصور حوالى نص ليمونه او حسب رغبتكالاضافات الاخيرة: هذا اختيارى انا احبها كده جربوهادجاج مسلوق ومفتت سبق وان سلقناه فى المرقة الى استخدمانها للشوربةكسبرة خضرا مفرومة ناعمملح - فلفل اسود الطريقة:[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 720x540.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]طبعا ممكن بعد ما تنضج تقدميها زى ما هى اما انا احب اضيفلها دجاج مسلوق ومفتت وكسبرة خضرا مفرومة وليمونوهدا شكلها[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 541x406.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]وقدمتها مع خبز وسلطة[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 624x468.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 624x468.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 624x468.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]== شوربة العدس بالخضار [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] نحتاج الى :
كوب عدس ينقع لمدة ربع ساعه تم نصفيهـ بطاطس متوسطة الحجم جرزه وسط او صغيرة بصله متوسطة فصين ثوم كاملين حوالى 3-4 اكواب مرقة ليمون
للوجه: بصلة محمره فى زيت زيتون حتى تذبل ونزين بيها الوجه وهذا اختيارى
الطريقة بالصور:
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 720x540.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] بعدين نطحنها فى الخلاط مش كثير ونعصر عليها شوية ليمون وكمون وفلفل اسود ونشوف ملحها ونضع شوية من خلطة البصل وزيت الزيتون عليها ونزينها بالخبز المحمص والبقدونس
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 624x468.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 624x468.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
شوربة الشريمب بالخضار والكريمة
مره حلوة وممكن تستخدمى اى نوع سمك ان شاء الله انزل الطريقة بالسمك المرة الجاية
نحتاج الى :
شريمب مغسول ونظيف غير مطبوخ بالقشرة شريمب مطبوخ جاهز كرافس حوالى عودين كبار بطاطس متوسطة الحجم جرزه وسط او صغيرة بصله متوسطة فصين ثوم حوالى 2-3 اكواب مرقة نص علبه كريمة ملح وزعتر وفلفل اسود وكمون مكرونه اى نوع انا استخدمت الربطة على شان شكلها حلو والاطفال بيحبوها ملعقة دقيق مدوبه ماء اذا احتجنا اليهم وفى اغلب ما يحتاج لان المكرونه بتخلى الشوربة تمسك
الطريقة بالصور: [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 720x540.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 720x540.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] وبعد ما نطفى عليها ممكن نضيف ملعقة زبدة وهدا اختيارى بس بيعطى طعم حلو وهدا شكلها عند التقديم [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 602x452.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 602x452.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 602x452.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 602x452.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] == وشوربة الخضار
سبق ونزلت طريقتها بالتفصيل هنا
الحقوا (( عشاى الفاخر ابو 5نجوم vs اكل المطاعم وللمرة التانية بالصور والتفصيل الممل) وتقدم بالعافية مع خبر محمص يا سلام وهدا شكلها [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 741x556.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]ثانيا: السلطاتسلطة المكرونة بالخضار[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]نحتاج الى:مكرونه اى نوع انا استخدمت الى فى الصورةفاصوليا حمرا معلبةذرة معلبهفلفل الوان او الى متوفر عندك بصل جزرنعناع مجفف وسماق على الوجهالصوص: المقادير حسب الافرادنحتاج الى مايونيز+ زبادى+ زيت زيتون + ليمون+ شوية خل (اختيارى)+ ثوم+ملح وفلفل اسودالطريقة:نخلط جميع المكونات ونضيف ليهم الصوص ونحركهم وشوية نعناع ونرش على الوجة نعناع مجفف وسماق وتوكل[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 624x468.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 624x468.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 624x468.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]ونقدمها بهدا الشكل او الشكل الى تحبيه [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 624x468.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 624x468.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 624x468.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 624x468.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 624x468.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
====
سلطة الجود بالموجود ههههههه[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]سميتها كده وهى عبارة عن خضار مشكلة يعنى تستخدمى الخضار الى متوفره عندك وانا ديما بعملها اتمنى تعجبكمالمكونات:[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]طبعا المقادير حسب افراد الاسرةسلطة خضرا (خس)طماطمخيارذرة بصلفلفل حلو اخضر واصفرجزرتتبيلة سلطة جاهزة او اى شى تحبيهنعناع مجففنخلطهم مع بعض ونضيف ليهم شوية نعناع مجفف والباقى نضيفة على الوجة ونزينها بخبز محمص وبس وتوكل مع الخبز او اى وجبه تحبيها[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 624x468.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 624x468.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 624x468.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 624x468.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]صورة مقربه[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 676x507.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 624x468.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
====
سلطة المقالى [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 600x472.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] المكونات: طبعا انا ما عندى مقادير معينه يعنى كل مقاديرى بالعين (عينى ميزانى ) وكل واحد حسب عدد الافراد يعنى بادنجان مقطع مكعبات صغيرة بطاطس مقطعة نفس الحجم مكعبات كوسا مقطعة مكعبات نفس الحجم ايضا (وهذا اختيارى ممكن ما تضيفهاش) حمص منقوع ومطبوخ فى الماء لحد ما يستوى او ممكن معلب عادى خبز عربى مقطع ومقلى كسبرة خضره للزينة او بقدونس عادى (انا هنا استخدمت بقدونس)
الصوص للتغطية: مايونير زبادى ليمون ثوم ملح وفلفل اسود شوية كمون اختيارى بس يعطى طعم حلو جدا الطريقة:
نطبع نقلى كل من البطاطس والبادنجان والكوسا كل واحد بروحة ونصفيهم كويس من الزيت ونخليهم على جنب ممكن ترشى شوية ملح عليهم بس مش كثير وبعدين تجيبى صحن التقديم وتصفيهم طبقات يعنى بطاطس تم بادنجان تم كوسا ثم الحمص اخر شى ( او انك تخلطيهم مع بعض كلهم عادى ) بعدين تخلطى الصوص كويس وتحطيه على الوجه كل ما كان اكثر كان احلى على ذوقك كيف ما تحبى يعنى والتزيين براحتك يعنى تضعى عليها الخبز المقلى والبقدونس والتزيين براحتك حتى بلا تزيين تجى حلوة لان الخبز المقلى والبقدونس يجملها. [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 600x472.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]او نقدمها بهدا الشكلواليوم انا قدمتها فى اكواب تجى حلوة وراقية وخصوصا للعزايم والحفلات والان نخليكم مع الصور [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 576x432.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 576x432.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]وبعدين نضيف الخبر المقلى والبقدونس ونزينها حسب الرغبة[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]وهدا شكلها النهائى [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]وهده للتعديب بتاع وحده شريرة ههههههههه[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] | |
|
واحة الوفاء رتبة العضوه
الاوسمه : عدد المشاركات : 450 علم دولتي : رقم العضويه : 43 مزاجي : نشاط العضوه : دعاء : الشكر : 1 نقاط : 598
| موضوع: رد: ملف رمضاني كامل اكلات رمضانيه بالصور سلطات شوربات مقبلات اطباق رئيسيه لرمضان 2010 الخميس أغسطس 12 2010, 10:54 | |
| [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] سلطة الوان الربيع
سلطة خضرا عادية بس زينتها بطريقق حلوة تنفع للبوفيهات وهى عبارة عن سلطة خضرا وبصل وطماطم وخيار وجزر وليمون وبقدونس وزيتون وقدمت معاها نوعين دريسنق ايطالى ونوع تانى وكل واحد ياخد على ذوقه [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 741x556.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
النوع التانى :سلطة طبقات الخضار بصوص الجبنه يمى نجيب الخضار الى عندك جزر وذرة وفلفل الوان وبطاطا مقلية وطماطم وخيار وكرنب وفاصوليا حمرا ونصفهم طبقات حسب الرغبة والصوص كان عبارة عن جبن ومايونيز وزيت وفلفل اسود وثوم وانا ضفتلها بصل مقلى جاهز ويذوب مع المكونات وصعمته جنان ونزينها بالبقدونس وخبز مقلى [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 643x482.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 741x556.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الاطباق الرئيسية
ارز باللحم والمكسرات طبق فاخر للعزايم وللولائم رمضان
المكونات لسلق اللحم: لحم اى حجم تحبيه بصل بهارات كاملة( زنجبيل + عود لحم+ حبهان(هيل)+عود قرفة+ ورد مجفف+شيبه) او الى تحبيه فلفل اخضر ملح شوية زيت
الطريقة بالنسبة للحم:
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 720x540.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] نجيب اللحم ونغسله ثم نجيب الطنجرة وتكون غارقة شوية ونصب فيها الماء ولما يغلى شوية نضيف اللحم ونشيل الرغوة او الزفره الى بتطلع فوق بعدين نضيف التوابل الحبوب والبصل وممكن جزر ونسيبه يطبخ لحد ما استوى ويعتمد على حجم ونعية اللحم انا اخد منى ساعة وربع وطلع يدوب دوبان بعدين نصفيه من المرقة ونرش عليه شوية زيت وليمون وقلفل اسود ونحمره فى الفرن ونقدمه طبعا انا هنا عملت اللحم كبير شوية على شان المعازيم رجال وبيحبوا اللحم [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
بالنسبة لخلطة الارز:
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 720x540.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] لما تدبل الخلطة نضيف نصها للرز ونخلطه كويس وممكن نخلى جزء منها على الوجه باللنسبة للرز نطبخه فى مرقة اللحم بعد ما نصفيها ونتركه حتى ينضج وبعدين لك الخيار يا اما تخلطى الرز كله مع الخلطة او تقسميه نصين نص بدون خلطة ونص بالخلطة وعند التقديم انا وضعت طبقة رز ابيض اول شى بعدين الرز بالخلطة فوقه وبعدين اللحم وزينته باللوز المقلى والزبيب وممكن تضيفى ليه بصل مقلى على الوجة للزينه
وهده صورة الصحن عند التقديم طبعا انا غطيتها بالمكسرات واللحم وانتى ممكن تقدميه بطريقتك
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 676x507.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
========
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 663x498.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]او ممكن نقدمه مع الدجاج رهيب جربوه سبق ونزلت طريقتة فى المنتدى وهدا الرابط
دجاج محمر يجنن نايم على فراش من الرز والمكسرات والا اقوللك ادخلىيممممممم
الدجاج المشوى المكونات: دجاجة وسط ربع كوب (لبن روب _ زبادى) حبتين بصل صغار 4 فصوص ثوم او حسب الرغبة فلفل حار حسب الرغبة او شطة ويمكن انك تستغى عنهم عادى فنجان زيت زيتون او زيت ذره فنجان صغير خل فنجان صغير ويشتسر صوص او صويا صوص(اختيارى) ليمونة معصورة نص ملعقة باربيكيا بهارات دجاج جاهزة او اي بهارات ترغبين بها (هيل , قرفة, شوية كمون,زنجبيل, ثوم بودر, او اى بهارات انتى تحبيها) ملح فلفل اسود
الطريقة: بالنسبة للرز: كل كوبين رز ليهم كوبين ونص ميه على شان يجى محبب كل حبة لوحدها انا بنقع الرز البستمى فى ميه باردة وملح لمدة نص ساعه بعدين اصفيها احط المية تغلى على النار وانا انها عملتها بمرقة دجاج عندى من قبل بتجى النكهة احلى وبعدين احط بالماء بهارات صحيحة الى عندك هيل , وقرفة وورق غار انا هنا ضفتلها بصلة مبشورة بتعطى نكهة تجنن للرز وملح وحطيت الارز وتركته لعند ما ينضج وقبل ما ينضج نحط عليه شويى زبدة للنكهة.
بالنسبة للدجاجة اغسلها قبل بطماطم حب افركها بيها على شان الزفره وانقعها فى الخلطة والخلطة هنا تطحنيها بالخلاط حتى تصبح مزيج وتصبيها على الدجاجة وتنقعيها ليلة كاملة وتانى يوم تحميرها فى الفرن او الشواية.
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] نشوف الطريقة بالصور [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 720x560.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 624x488.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وهدا شكل الصحن [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 673x525.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 673x525.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
صورة مقربة للتعديب [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 673x525.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 624x488.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]===
صينية الدجاج بكرات البطاطس المحشية يم
المكونات:
طبعا من غير مقادير لانى فى العادة نطبخ من غير مقادير محددة تعودت عليه والحمد لله يزبط كل شى بطاطا حسب الكمية الى تعمليها وحجم الصينيه زبدة كريم فرش ملح وفلفل اسود واوريغانو
حشوة الدجاج: بصل مقطع جوانح او حسب الرغبة فطر مقطع فررش او معلب انا استخدمت فرش دجاج مسلوق فى ماء وبهارات ومفتت الى قطع صغيرة ثوم وبهارات الى تحبيها
التغطية الى فوق: نحتاح الى قشطة وكريم فرش وشوية جبنه وملح نضربهم مع بعض ونصبهم على الوجة وانا ساعات بعملها بشاميل من فوق تطلع احلى بكثير وانتى اختارى الطريقة الى تعجبكالطريقة: بالنسبة لكرات البطاطس [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 720x540.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]لخلطة الدجاج:نضع زبدة او زيت فى المقلاة ونضع عليها البصل تم الثوم حتى يدبل قليلا بعدها نضيف الفطر ونحرك تم نضيف الدجاج المسلوق والبهارات(قرفة- هيل -زنجبيل-فلفل- بهارات دجاج او مشكلة- اى شى تحبيه) تم نطفى عليه ونضيف بقدونس او كسبره خضرا مفرومة وانا رشيت عليها شوية جبنه برميزان [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 720x540.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]نخليكم مع الصور: نجيب الصينية ونضع طبقة من البطاطس [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 624x468.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]تم نضع عليها حشوة الدجاج[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 624x468.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]تم كور البطاطس المحشية فيلادلفيا ونصب عليها الصوص ونرش جبنه موزرايلا وشوية اوريغانو وندخلها الفرن حتى تتحمر[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 624x468.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 624x468.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]وهدا شكلها قدمتها مع سلطة الخضار نزلتها فى المقبلات وسلطة البطاطس [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]من قريب [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]=========
سلطة البطاطس: [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 541x406.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
المقادير كيف ما فى الصور بطاطس مكعبات مسلوقة ومصفية نضيف عليها بصل اخضر وبقدونس وزيتون ونتبلها باى شى تفضليه ليمون خل انا استخدمت التتبيلة الجاهزة وشوية ليمون ونزينها بالخبز المحمص
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 624x468.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
طبعا يا حلوين من اكثر الاشياء الى تزيد عندنا الارز المطبوخ جبتلكم افكار لاستغلال نعمة ربى وخصوصا بهدا الشهر الكريم جربوها حلوة جدا
وصفتين سهلين جدا ويهبلوا والله ولو عملتيهم مش راح يحسوا انهم بايتين وفى نفس الوقت سريعة جدا ما تاخد ربع ساعة وتكون على السفرة وانا عن نفسى احب استخدم واستغل الارز البايت فى وصفات كثيرة
الوصفة الاولى: الارز بخلطة الدجاج والمكسرات [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] ارز بايت دجاج بايت او زايد منك وننتفه لقطع صغيرة او حسب الرغبة طريقة الدجاج الى طرحتها فوق
بصل جوانح بهارات مشكلة حسب الرغبة بقدونس ولوز مقلى وزبيب للتزينن
الطريقة: نشوف الصور واضحة وانه نحط فى الطاجين ملعقة زبدة والبصل الجوانح ونسيبهم حتى يدبل البصل وممكن نضيف ملعقتين او ثلاثة ماء للبصل حتى يدبل اسهل ولما يدبل نضيف عليه الدجاج ونحرك ثم البهارات وهنا تقدرى تضيفى الارز معاهم وتخلطيهم مع بعض او زى ما عملت انا سخنت الارز لوحده وحطيت فوقه الخلطة وزينته باللوز والزبيب والبقدونس والصور راح تشرح اكثر
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 720x540.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]وهذا شكل الصحن [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
==========
الوصفة التانية: الارز البايت ولحم مشوى وسلطه
طبعا كان عندى رز بايت فى الثلاجة وقولت اعمل ايه قررت انى اتبل لحم بسرعة بشوية ليمون وزعتر وفلفل اسود واعشاب ايطالية وشويتهم على الشواية وعملت جنبهم سلطة عبارة عن بصل ورشيت عليه سماق والتانية طماطم مع شوية بقدونس وتبلتهم بشوية ليمون وخل وملح وبس وقدمت معهم سلطة مشوية وطماطم مشوى وصدقينى وصفة سريعة جدا وحلوة.
وهذا شكل الصحن يمى [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
المكرونة السريعة
من اختراعى وتنفع وقت الزنقات وخصوصا للعجازات تعجبهم جدا وتقدرى تغيرى اى نكهة تعجبك تضيفى لحم مفروم دجاج سمك او شريمب
وهى عبارة عن مكرونه سهلة فى ربع ساعة[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] تكون على السفرة ولها عدة نكهات وممكن تضيفى ليها اى شى تحبيه وقدمت ومعاها لحم مشوى
المكونات: مكرونة اى نوع تفضلية صلصة جاهزة اى نكهة جبنه موزرايلا اختيارى زيتون اختيارى اوريغانو وريحان مجفف ادا فى فرش يكون احلى بهاراتك المفضلة وفلفل اخضر لحم غنم متبل باعشاب ايطالية وزعتر وفلفل وليمون وبصل مبشور ونشوية كيف ما تحبى انا هنا استخدمت الشواية روعة والله
الطريقة : نسلق المكرونة على النار مع ملح وشوية زيت ولما تستوى نص سوا نضيف ليها الصلصة الجاهزة والبهارات والفلفل الاخضر ونتركها لحد ما تستوى نطفى عليها النار ونضيف الجبن وتقدم مع اى شى تحبيه نشوف الصور [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 720x540.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
هنا نزيين الصحن وكمان سلطة فى نفس الوقت [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 673x505.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 673x505.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 673x505.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 673x505.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 673x505.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]============
شريمب مشوى رز بالخضار وسمكة مشوية وسلطة يمى
وكانت عبارة عن ارز بالخضار وشريمب مشوى وسمكة مشوية بالفرن وسلطة وبطاطا مقلية [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 676x507.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 676x507.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
اولا: الارز بالخضار المشكلة [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 720x540.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 720x540.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ثانيا: الشريمب او الجمبرى [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] عبارة عن شريمب منظف ومغسول ونتبلة بشوية ليمون وثوم وفلفل اسود وكمون وبهارات سمك ونتركهم يتبلوا نص ساعة وبعدين نشويهم على الغاز بشوية زبدة لعند ما يستوى ويصبح لونهم وردى [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 720x540.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ثالثا : سمكة مشوية بالفرن [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 720x540.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 720x540.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
==========
| |
|
واحة الوفاء رتبة العضوه
الاوسمه : عدد المشاركات : 450 علم دولتي : رقم العضويه : 43 مزاجي : نشاط العضوه : دعاء : الشكر : 1 نقاط : 598
| موضوع: رد: ملف رمضاني كامل اكلات رمضانيه بالصور سلطات شوربات مقبلات اطباق رئيسيه لرمضان 2010 الخميس أغسطس 12 2010, 10:56 | |
| | |
|
واحة الوفاء رتبة العضوه
الاوسمه : عدد المشاركات : 450 علم دولتي : رقم العضويه : 43 مزاجي : نشاط العضوه : دعاء : الشكر : 1 نقاط : 598
| موضوع: رد: ملف رمضاني كامل اكلات رمضانيه بالصور سلطات شوربات مقبلات اطباق رئيسيه لرمضان 2010 الخميس أغسطس 12 2010, 10:57 | |
|
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]السلام عليكم حبيباتى اليوم جبتلكم مقبلات سهلة وخفيفة وحلوة فى نفس الوقت وسهلة التناول ان شاء الله تنال اعجابكم
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 741x556.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 741x556.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
النوع الاول: قوالب البف باسترى بالشريمب
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 741x556.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وهى عبارة عن عجينه البف جاهرة تقطعيها على الشكل المطلوب وتخبزيها بالفرن ولما تنضج نحشيها حشوة جميلة وهيا عبارة عن شريمب مطبوخ ومصفى ونقطعة قطع صغيرة ونقطع بصل مكعبات ونشوحها على النار مع شوية زبدة لما يدبل البصل نضيف ليه الشريمب المقطع نحرك شوية بس وبعدين نضيف كسبرة وبقدونس اخضر مقطع ونطفى النار ولما تبرد نضيف عليها مايونيز وساور كريم وفلفل اسود ونحشى بيها القوالب.
النوع التانى : عبارة عن حمص بالطحينه قدمته بطريقة حلوة من اختراعى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 741x556.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وهى عبارة عن حمص بالطحينة وسبق ونزلت طريقته من قبل بس اخترعت طريقة تقديم حلوة وهى انه نحطها فى قوالب السابليه وطبعا انا القوالب هنا جاهزة وطيبتها بالفرن وحمرتها وحطيت شوية مفروم بعدين حطيت عليه الحمص بالطحينه وزينته بحمص وشوية كمون وسهل للاكل
النوع الثالث والرابع : عبارة عن مينى بوريك بشكلين وحشيتهم لحم مفروم والتانى مفروم مع جبن
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 741x556.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وقدمنهم بهدا الشكل مع شوية زيتون وشوية زينه للتتماشى مع الحفلات
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 741x556.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 741x556.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 741x556.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 741x556.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
==============
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
صورة طوليه [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 556x556.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وهده مقبلات نزلتها هنا وهدا الرابط
&& 4انواع مقبلات خطيرة والطعم جنان مع افكار تحفه اتحدى الى يدخل وما تعجبه وبالصور&&
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 741x556.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]وهده طريقة تقديمها فى الصحون ملف مختار: معجناتى بلمساتى جديد× جديد اكثر من 25 نوع و بالتفصيل وللدايت نصيب *متجددتابع معجناتى بلمساتى اشكال جديدة وخطيره جدا وتواجة بقوة هديتى لرمضان لا تفوتكم روعةة
كودو التوست
الطريقة:
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 720x540.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الطريقة مثل ما فى الصورة شريحتين توست فوق بعض نفردهم بالنشابة ونقصهم دائرى تم نغمسهم فى بيض بعدين فى بقسماط فى نقليهم وتشوفى كيف يتنتفخوا لما يتحمروا تشيليهم من الزيت وتقسميهم نصين وتحشيهم الى يعجبك
ودهنتها بشوية مايونيز وسلطة مشوية وحشيتها طعمية مع طماطم وخس وخيار وتمتعى بالطعم وبس
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 676x507.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
بالنسبة للكباب
لحم مفروم بصل مبشور بهارات مشاوى او كباب فلفل اسود وملح شوية كسبرة ناشفة وقطعة توست مبللة بماء او حليب نعصرها كويس ونضيفها للخليط
طبعا يفضل انا تحطيهم فى المولينكس يجيك جى المطاعم ماسك وحلو او تعجنيه باليد عادى نشكلهم بستخدام غرافة الشوربى او اى شى عريض ملعقة خشب على شان يجيك من الوسط فاضى وينضج بسرعة [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]هذه الصورة تم تحجيمها. اضغط على الشريط لمعاينة الصورة بالحجم الكامل. ابعاد الصورة الاصلية 720x540.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
طبعا بعد ما شكلته حطيته فى الثلاجة شوية على شان يتماسك وشويته على الشواية بعد ما دهنته بشوية زيت ويقدم مع رز وسلطة بجد يا بنات روعة والله ومش جاف حلو جربوه هدا وحدة من طرقى ان شاء الله انزلكم الاخراتودمتم فى حفظ الرحمن [/center] [/center]
| [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] |
| |
|
ريما رتبة العضوه
عدد المشاركات : 55 علم دولتي : مزاجي : نشاط العضوه : دعاء : الشكر : 1 نقاط : 74
| موضوع: رد: ملف رمضاني كامل اكلات رمضانيه بالصور سلطات شوربات مقبلات اطباق رئيسيه لرمضان 2010 الأحد أغسطس 15 2010, 03:16 | |
| الله يعطيكي ألف عافيه صراحه شي بجنن وبشهي وخاصة مع الصيام وربي يقدر ونطبق هالوصفات الحلوه , الله يجزيكي الخير | |
|
إيمان راجية الغفران رتبة العضوه
عدد المشاركات : 171 علم دولتي : مزاجي : نشاط العضوه : دعاء : الشكر : 4 نقاط : 203
| موضوع: رد: ملف رمضاني كامل اكلات رمضانيه بالصور سلطات شوربات مقبلات اطباق رئيسيه لرمضان 2010 الأحد أغسطس 15 2010, 15:52 | |
| و الله معك حق من كثر ما الاكل شهي جوعنا و احنا صايمين الله يسلم ايديك يا مبدعة | |
|